/* */

Virkning og Anvendelse

Lamisil Once er specielt sammensat til at bekæmpe svampeinfektionen med en enkelt påsmøring. Her kan du få mere at vide om produktet – og om hvordan det bruges til at behandle fodsvamp.

Sådan virker det – Lamisil Once
Sådan virker det

Voksne og unge over 18 år:

Sådan virker det: Efter påsmøring danner Lamisil Once en film på huden. Det aktive stof, terbinafin, bliver i huden i op til 13 dage og bekæmper infektionen. Lamisil Once dræber den svamp, der forårsager infektionen, i stedet for kun at hæmme dens vækst.

Så alt du skal gøre for at behandle din fodsvamp og befri dine fødder, er at påsmøre Lamisil Once. Lamisil Once beskytter samtidig mod tilbagefald i op til 3 måneder.

Læs indlæggssedlen før brug.

Andre fordele ved Lamisil Once

Mange, der lider af fodsvamp, finder det irriterende, at behandling af fodsvamp kræver daglig påsmøring af en creme, gel eller spray over mange dage. Derfor afslutter de ofte behandlingen, så snart symptomerne forsvinder – selvom det ikke betyder, at infektionen er helt væk. Hvis du ikke overholder den anbefalede behandlingsvarighed, kan det desværre medføre genopblussen – og en ond cirkel af fodsvamp.

Lamisil Once: er en engangsbehandling og kræver derfor kun én enkelt påsmøring.

Sådan bruges Lamisil Once mod fodsvamp

En enkelt behandling af din fodsvamp i én dosis.

Lamisil Once skal smøres på begge fødder efter et bad. Begynd med at smøre halvdelen af tubens indhold på foden med de værste symptomer. Brug så den resterende halvdel af tuben på den anden fod – også selvom der ikke er nogen synlige tegn eller symptomer.

Brug dine fingre til først at smøre produktet på huden mellem, oven på og under dine tæer. Smør så produktet på fodsålerne og den nederste del (1,5 cm) af siderne på dine fødder.

Lamisil Once skal fordeles jævnt på dine fødder, men ikke masseres ind. Efter påføring skal du vente 1-2 minutter på, at produktet absorberes i huden.

Afslut behandlingen med Lamisil Once med at vaske dine hænder grundigt, så du undgår at smitte andre dele af kroppen med svamp. Kassér den anvendte tube efter behandling – du bør have brugt hele indholdet. Og husk: Du må ikke vaske dine fødder med sæbe i 24 timer efter påsmøring af Lamisil Once.

Nu er dine fødder klar til et par rene bomulds- eller uldstrømper og velsiddende sko.
Selvom du nu er godt på vej til at behandle denne omgang fodsvamp, er det vigtigt, at du følger vejledningen om forebyggelse - og plejer dine fødder godt– for at undgå tilbagefald.

Læs indlæggsedlen før brug. Spørg din læge eller på apoteket, hvis der er noget du er i tvivl om.

Læs altid indlægssedlen og informationen på pakningen inden brug.

Sådan anvendes det – Lamisil Once