/* */

Klimaet og dine fødder

Klimaet og vejret har direkte indflydelse på din krop – også dine fødder. Det kan især være hårdt for fødderne med meget varme eller meget kolde temperaturer og fugtige omgivelser.

Klimaet og dine fødder – Lamisil
Dine fødder om vinteren

Vinteren kan være problematisk for dine fødder. Når det er koldt, er dine fødder lukket tæt inde i strømper og sko det meste af dagen. Og du har sjældent mulighed for at gå rundt med bare fødder. Det betyder, at dine fødder ikke kan ånde naturligt, og det kan være med til at give dig infektioner – ikke mindst fodsvamp.

Dine fødder om vinteren – Lamisil
Dine fødder om sommeren

De høje sommertemperaturer kan give en lang række problemer – fx tør hud, vabler, svampeinfektioner som fodsvamp eller neglesvamp og simpelthen sure tæer.

Dine fødder om sommeren – Lamisil
Fodpleje under ekstreme vejrforhold

Hvis du følger rådene under Velvære for fødderne og Hvordan kan jeg forebygge fodsvamp,kan du holde dine fødder friske og raske – og forebygge fodlidelser.

Sørg også for at vælge de rigtige sko. Sko, der ikke passer, kan føre til eller forstærke klima-relaterede fodproblemer. Hvis du får problemer med fødderne, såsom fodsvamp, er det vigtigt at få den rette behandling.