Spring til indhold
Behandl og forebyg

Lamisil – din pålidelige partner til behandling af fodsvamp

Lamisil-præparater indeholder terbinafin, en af de mest effektive antifungale (svampebekæmpende) aktive ingredienser. Ved fodsvamp mellem tæerne er en uges behandling med Lamisil-præparater tilstrækkelig. Med den filmdannende Lamisil Once er det nok at påføre den én gang.

Sådan bruger du Lamisil Once korrekt

Påfør Lamisil én gang på hver fod

Påfør Lamisil én gang på hver fod

Før du bruger den filmdannende opløsning, skal du vaske dine fødder og tørre dem grundigt. Påfør hele tuben med Lamisil Once på begge fødder, også selv om kun den ene viser symptomer på fodsvamp.

Fordel opløsningen mellem, under og på alle tæer icon

Fordel opløsningen mellem, under og på alle tæer

Smør derefter Lamisil Once på fodsålen og kanten af foden i en højde af 1,5 cm. Vent to minutter, før du tager strømper og sko på

Dine fødder kan vaskes igen 24 timer efter påføring icon

Dine fødder kan vaskes igen 24 timer efter påføring

Et par dage efter brug af Lamisil Once bør symptomer som kløe, svie eller smerte være lindret. Bemærk også vores tips til at undgå en ny infektion.

Derfor bør man ikke stoppe behandlingen af fodsvamp for tidligt

Derfor bør man ikke stoppe behandlingen af fodsvamp for tidligt

Bare fordi symptomerne aftager, betyder det ikke, at fodsvamp er besejret. Hvis behandlingen stoppes for tidligt, kan fodsvamp komme tilbage. Fortsæt derfor behandlingen i henhold til indlægssedlen, selv om symptomerne ikke længere er mærkbare. Lamisil-præparater fortsætter med at virke efter behandlingsperiodens udløb. De virker effektivt mod fodsvamp og reducerer risikoen for tilbagevendende infektioner med en forholdsvis kort brugsperiode.

Hvis du gerne vil slippe af med fodsvamp mellem tæerne uden at skulle behandle det hver dag, så er Lamisil Once det rigtige produkt for dig. En enkelt påføring er nok. Takket være den unikke depoteffekt i Lamisil Once frigives den aktive ingrediens kontinuerligt fra filmen til huden. Det bliver der i op til 13 dage efter påføring og bekæmper de patogener, der forårsager fodsvamp mellem tæerne. Det er derfor praktisk talt umuligt at stoppe behandlingen for tidligt.

Sådan kan du forebygge imod fodsvamp

Sørg for, at dine fødder er rene og tørre

Sørg for, at dine fødder er rene og tørre, især mellem tæerne.

Gå aldrig barfodet i fælles brusere og omklædningsrum icon

Gå aldrig barfodet i fælles brusere og omklædningsrum. Brug altid badesko!

ask dine fødder grundigt med vand og pH-neutral sæbe icon

Vask dine fødder grundigt med vand og pH-neutral sæbe, og tør dem omhyggeligt. Det er især vigtigt, når du har dyrket sport eller haft lufttætte sikkerhedssko på, f.eks. på arbejdet.

Glem ikke at skifte sokker hver dag og vaske dem ved 60 °C icon

Glem ikke at skifte sokker hver dag og vaske dem ved 60 °C. Brug altid rene sokker af bomuld eller andre naturlige materialer.

Produkter for behandling af fodsvamp